Tellitepe İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tellitepe.meb.k12.tr

Adres - TELLİTEPE MAH. TELLİTEPE KÜME EVLER KÜME EVLERİ NO: 9 HINIS / ERZURUM

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Erzurum´un Hınıs İlçesine bağlı olan mahallede yaklaşık 15 hane ve 100´e yakın sakini bulunmaktadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Hayvan ticareti yapılmaktadır.

Adres - TELLİTEPE MAH. TELLİTEPE KÜME EVLER KÜME EVLERİ NO: 9 HINIS / ERZURUM

Ulaşım Büyük okulların servisi ya da kendi aracınızla rahatça ulaşım yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum iline 160 km, Hınıs ilçesine 14 km uzaklıktadır.